Previsok za Ford Ka

Izvor: Autoportal.rs, 06.Feb.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Previsok za Ford "Ka"

Visoki vozači često imaju problema da se udobno spakuju u manje automobile. Jedan momak je zbog toga čak dobio i kaznu od policije.

Prodavac automobila iz Velike Britanije imao je bliski susret sa policajcima  kada je vozeći Ford "Ka", u kabriolet varijanti, na adresu mušterije sklopio krov a glavu izbacio iznad vetrobranskog stakla.

Policija je to okarakterisala kao nebezbednu vožnju ali dvadesetpetogodišnji mladić se >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << branio činjenicom da sa visinom od 207cm ne može bezbedno da vozi sa spuštenim krovom.

Naravno da pripadnici reda i zakona nisu imali razumevanja za momka pa su mu napisali kaznu. Sve ovo je bilo jako interesantno prolaznicima koji su sirenom i aplauzima davali podršku mladiću.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Autoportal.rs...






Povezane vesti

Ovaj mladić je bio previsok za Ford "Ka"

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2016

Visoki vozači često imaju problema da se udobno spakuju u manje automobile. Jedan momak je zbog toga čak dobio i kaznu od policije...Prodavac automobila iz Velike Britanije imao je bliski susret sa policajcima  kada je vozeći Ford "Ka", u kabriolet varijanti, na adresu mušterije sklopio krov a...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.