Počinje proizvodnja 2015 Ford Mustang modela u fabrici u Mičigenu

Izvor: Moto.rs, 30.Avg.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje proizvodnja 2015 Ford Mustang modela u fabrici u Mičigenu

Ford je započeo proizvodnju šeste generacije Mustang modela u njihovoj Flat Rock fabrici u Mičigenu. Ovo je prvi put da će Mustang postati globalni model budući da će biti dostupan u više od 120 zemalja širom sveta, uključujući i tržišta gde se isporučuju vozila sa volanom sa desne strane, kao što su Velika Britanija, Južna Afrika i Australija.

Drugi novitet jeste implementacija nezavisnog zadnjeg oslanjanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u okviru čitavog opsega. Linija motora podrazumeva tri jedinice, i to 3.7L V6 sa 300 ks, 2.3L EcoBoost koji razvija 310 ks i 5.0L V8 jedinicu koja razvija 435 ks i koja će odlikovati Mustang GT model.

Nešto kasnije u ponudu će biti uključen i V8 čije se predstavljanje očekuje sredinom septembra, dok će prodaja početi u toku naredne godine.

foto © Ford

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.