Kakav trik: Harison Ford izbacio iz kuće mađioničara, pogledajte zašto (video)

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav trik: Harison Ford izbacio iz kuće mađioničara, pogledajte zašto (video)

Dejvid Blejn je poznati svetski iluzionista, a svojim trikom s kartama ovoga puta je šokirao glumca Harisona Forda. Glumčeva reakcija govori sve o tome koliko je Blejn dobar mađioničar.
Ford je, naime, gostovao u njegovu šou programu Real or Magic gde mu je Blejn došao u kuću i pokazao jedan od svojih trikova s kartama. Glumcu je rekao da zamisli jednu kartu i dao mu špil, ali ga je odmah upozorio da se njegova karta ne nalazi u tom špilu.
Zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mu je rekao da uzme jedan komad voća sa stola i zaseče ga. Ford je izabrao narandžu, zasekao je i unutra pronašao kartu koju je zamislio.
Ne da se šokirao što mu je mađioničar pročitao misli već ga je isterao iz kuće.
Gubi se napolje iz moje kuće“, rekao je šokirani glumac Dejvidu Blejnu.

Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.