Ilon Mask besan: Kupite onda Ford

Izvor: B92, 15.Apr.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilon Mask besan: Kupite onda Ford

Nekoliko investitora koji su uložili u Tesla Motors, zatražilo je imenovanje dvojice nezavisnih članova Uprave. Međutim, Ilon Mask nije bio baš oduševljen.

“Očekivali smo da će kompanija nakon izlaska na berzu postepeno da izmeni i upravljačku strukturu. Ipak, sedmočlana uprava i dalje nije promenjena”, piše u pismu pet investitora.

Mask im je sarkastično odgovorio tvitom.

"Mislim da bi ta grupa investitora trebalo da uloži u akcije Forda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njihovo korporativno upravljanje je suvislo”, napisao je Mask.

Šef Tesla motorsa dodao je da će uskoro da ispuni obećanje i da će da imenuje nove ljude u Upravi, "ali ta grupa investitora nema ništa s tim".

Tesla motors je ponovo skliznuo na drugo mesto najvrednijih proizvođača automobila i vredi sada 50,3 milijarde dolara.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ilon Mask besan: Kupite onda Ford

Izvor: AutoBlog, 16.Apr.2017, 10:52

Kako prenosi B92, nekoliko investitora koji su uložili u Tesla Motors, zatražilo je imenovanje dvojice nezavisnih članova Uprave. Međutim, Ilon Mask nije bio baš oduševljen. “Očekivali smo da će kompanija nakon izlaska na berzu postepeno da izmeni i upravljačku strukturu. Ipak, sedmočlana uprava...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.