Ford predstavio “pametne” električne bicikle

Izvor: Scandal.rs, 07.Mar.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford predstavio “pametne” električne bicikle

Na svetskom kongresu telefona u Barseloni predstavljene su i zanimljive novosti koje se tiču raznih drugih uređaja. Tako je Ford predstavio dva koncepta električnih bicikala koji se zovu MoDe:Pro i MoDe:Me.

Ovi bicikli su opremljeni s raznim pametnim osobinama koje se mogu povezati sa modelom Ajfon 6. Bicikl može da upozori vozača kada mu se auto previše približi, a ima i dve različite trube – jednu za pešake, a drugu za vozače. Za dizajn ovih bicikala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zaslužni su Fordovi dizajneri Pol Rejt i Brus Sauti.

MoDe:Pro je osmišljen od strane Pola Rejtaa i namenjen je za komercijalne svrhe, na primer za kurirske i dostavne službe.

MoDe:Me je napravljen za gradsku vožnju, puno je manji od svog prethodnika i može da se spakuje u prtljažnik auta.

U Barseloni je Ford predstavio i program Info Cycle koji može biti instaliran na “normalnim” i električnim biciklima.

Ko zna kako će da se prodaju električni bicikli, ali u svakom slučaju projekt je vrlo zanimljiv. Cena se još ne zna, ali sigurno neće biti malena.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ford predstavio “pametne” električne bicikle

Izvor: Svet, 07.Mar.2015

Na svetskom kongresu telefona u Barseloni predstavljene su i zanimljive novosti koje se tiču raznih drugih uređaja. Tako je Ford predstavio dva koncepta električnih bicikala koji se zovu MoDe:Pro i MoDe:Me.. Ovi bicikli su opremljeni s raznim pametnim osobinama koje se mogu povezati sa modelom Ajfon...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.