Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford povlači 88.000 vozila zbog problema sa pumpom za gorivo

Američka automobilska kompanija Ford povlači više od 88.000 automobila i SUV-ova u Sjevernoj Americi, jer njihovi motori mogu usred vožnje da prestanu sa radom zbog problema sa pumpom za gorivo.

Opoziv se odnosi na sedane ford taurus i polis interseptor, kamionete ford fleks, sedane linkoln MKS i linkoln MKT proizvedene u periodu od 2013. godine do 2015. godine, koji imaju 3,5-litarski motor sa šest cilindara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Kako poručuju iz Forda, moduli za kontrolu pumpe za gorivo se mogu pokvariti, zbog čega se motor ne može pokrenuti ili može stati, ostavljajući vozače bez mogućnosti da ga ponovo pokrenu.

Prodavci će besplatno zameniti kontrolni modul vlasnicima Fordovih vozila, saopšteno je iz kompanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.