24.05.2016 ::: Kada ukrstite Ford Focus ST i Subaru Imprezu WRX STi, dobijete ovo...

Izvor: AutoMagazin, 24.Maj.2016, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24.05.2016 ::: Kada ukrstite Ford Focus ST i Subaru Imprezu WRX STi, dobijete ovo...

Ford nudi sportski Focus samo u hatchback verziji. Oni koji žele sportski Focus u drugoj karoseriji, mogu se obratiti kompaniji SS Tuning, koja je sportski Focus sa troprostornom karoserijom pretvorila u realnost...

Za osnovu je poslužio Focus ST - od spoljnih detalja, preko enterijera, sve do 2.0 Turbo benzinskog motora maksimalne snage 184 kW (250 KS). Stručnjaci u SS Tuningu dodali su još nekoliko detalja.

reklama
>> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << />
Naravno, tu je veliki zadnji spojler, koji neodoljivo podseća na onaj koji smo videli na modelu Subaru WRX STI. Sportski Focus dobio je i difuzor i sportski izduvni sistem. I još nešto, čak i tjunirani Focus ST može biti opremljen samo prednjim pogonom. Verzija sa pogonom na sve točkove nije u ponudi.

Ovako modifikovan Focus ST u ponudi za krajnje kupce biće od sledećeg meseca.

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.