Znate da ćete finale Lige šampiona gledati na Areni Sport!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate da ćete finale Lige šampiona gledati na Areni Sport!

Nakon kvalifikacija koje su počele pre gotovo godinu dana, grupne faze elitnog klupskog takmičenja, pa sve do eliminacija i sudara najboljih, stigli smo do utakmice koja razdvaja šampiona od učesnika.

U utakmici finala Lige šampiona, prema kojoj veliki broj ljubitelja fudbala planira slobodne dane i godišnji odmor, ove godine će se sastati dva madridska kluba, Atletiko i Real. Domaćin ovogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << finala je Milano, a meč će sa legendarnog San Sira direktno prenositi televizija Arena Sport.

U prenosu sa čuvenog stadiona voditelju će sa lica mesta u komentarisanju pomagati bivši reprezentativac Marko Pantelić.

Osim reprize starih finala gledaoce tokom dana očekujui intervjui sa Zinedinom Zidanom, Serhio Ramosom, Diegom Simeoneom, Diegom Godinom kao i mogućnost da osete euforiju koja će nesporno vladati na ulicama Milana.

Ukoliko volite uzbuđenja i uživate u vrhunskom fudbalu, ali i drugim sportovima, pružite sebi mogućnost uživanja u svih 5 kanala Arena Sport televizije, koji su vam na raspolaganju već u okviru osnovnog paketa mts televizije.

Vaše ulaznice za sve mečeve koštaju samo 1 dinar mesečno, koliko iznosi naknada za mts televiziju prvih 6 meseci. Utakmice Lige šampiona i narednih sezona možete gledati na televiziji Arena Sport.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Lige šampiona na Arena sport

Izvor: Mondo, 27.Maj.2016, 11:25

Real Madrid - Atletiko Madrid. Subota, 28. maj. Direktan TV prenos na kanalu Arena sport. Na stadionu u Milanu kao komentator Marko Pantelić...Foto: Promo/Telekom Srbija..Nakon kvalifikacija koje su počele pre gotovo godinu dana, grupne faze elitnog klupskog takmičenja, pa sve do eliminacija i sudara...

Nastavak na Mondo...

Ančeloti: Atletiko? To je nešto najgore moguće...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016

"Potrebno je da napravite samo pola greške i oni će vas ubiti", upozorava iskusni italijanski stručnjak..Bivši trener Real Madrida Karlo Ančeloti izjavio je da je Atletiko nešto najgore što je njegovom bivšem klubu moglo da se dogodi u finalu Lige šampiona! Ovo je drugo finale elitnog takmičenja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.