Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2016, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Real vodi, Atletiko traži svoju priliku (VIDEO)

Gradski rivali Real Madrid i Atletiko Madrid igraju finale Lige Šampiona. Real od 15. minuta vodi sa 1:0.

Real je žestoko krenuo po svoju jedanaestu titulu prvaka Evrope, pa je tako već u drugom minutu uspio da ubaci loptu u kazneni prostor protivnika, ali je Godin to lako raščistio. Samo minut kasnije povratna lopta Marsela ka Pepeu je bila spora i zamalo su napadači Atletika došli do nje, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ipak je Portugalac raščistio.

Atletiko pokazuje da nije došao pognute glave. Koke je u petom minutu bio sam u kaznenom prostoru Reala. Probao je da šutne iz voleja, ali je to bilo traljavo.

U 15. minutu Real dolazi do prednosti preko Serhija Ramosa. Toni Kros je centrirao iz slobodnog udarca blizu lijeve aut linije, Garet Bejl je glavom prebacio loptu do koje je stigao kapiten Reala. On je uspio da se izvije i nogom dovoljno promijeni smjer lopte te prevari dobro postavljenog Oblaka, kome je lopta prošla kroz noge.

Tempo je u tom trenutku malo opao, pa je u narednih deset minuta igra tekla bez velikih šansi, jedan šut Ronalda u kontri je izblokiran, dok je Huanfran šutirao daleko preko gola.

Pred kraj prvog dijela Atletiko je počeo da pritišće i traži svoju šansu za pogodak.

Najbolji strijelac "Jorgandžija" Antoan Grizman je u 35. minutu oprobao šut sa 25 metara od gola, ali je njegov udarac bio preslab i išao je pravo u odlično postavljenog Kejlora Navasa. U 40. minutu Aletiko ponovo prijeti, centrirao je Filipe Luis, a u posljednjem trenutku loptu glavom iz svog šesnaesterca izbacuje Serhio Ramos.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UŽIVO: Real vodi, Grizman promašio penal (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2016

Gradski rivali Real Madrid i Atletiko Madrid igraju finale Lige Šampiona. Real od 15. minuta golom Serhija Ramosa vodi sa 1:0...Real je žestoko krenuo po svoju jedanaestu titulu prvaka Evrope, pa je tako već u drugom minutu uspio da ubaci loptu u kazneni prostor protivnika, ali je Godin to lako raščistio....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.