Šta ti se desilo, Maluda? Klub u kojem je direktor ponudio mu da postane vlasnik, on pokušao da ga opljačka...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ti se desilo, Maluda? Klub u kojem je direktor ponudio mu da postane vlasnik, on pokušao da ga opljačka...

Za kupovinu 51 odsto akcija ponudio sam 42.000 evra! Sadašnja vlasnička garnitura bila je zgrožena i uvređena...

Dugi niz godina Floran Maluda važio je za jednog od najboljih vezista Evrope. Bio je heroj Čelsija u čuvenom finalu Lige šampiona 2012. godine, kada su Plavci jedini put prigrabili ušati pehar, ali posle toga izgubio je bitku sa mnogobrojnim pojačanjima koje je Čelsi doveo. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sezonu posle osvajanja evropske krune francuski as proveo je trenirajući sa omladincima, ali se na kraju na njegov bankovni račun slilo gotovo 5.000.000 evra, koliko mu je sledilo po odredbama ugovora.

Prošlu takmičarsku godinu završio je u Trabzonu, ove sezone igra u Mecu, a u međuvremenu postao je i član Odbora direktora francuskog niželigaša Šatoroa.

 I tu počinje jedna jako interesantna priča. U utorak popodne Maluda je na društvenim mrežama otkrio da se povlači sa mesta direktora, što je iznenadilo francusku javnost, ali ne i medije. Naime, vrlo brzo otkriven je i pravi razlog Maludinog odlaska iz kluba koji će se najverovatnije naredne sezone preseliti u Treću ligu.

Prema rečima aktuelnog predsednika Šatoroa, Tijerija Šoena, klub je 32-godišnjem internacionalcu ponudio mogućnost da postane vlasnik, a Maluda je situaciju pokušao da iskoristi i opljačka klub. Njegova ponuda za 51 odsto akcija – 42.000 evra?!

„Klub u svom posedu ima 1.000.000 evra u imovini i 1.800.000 u kešu, a on je pokušao tako da nas prevari?! Naravno da ne dolazi u obzir da klub damo i tako učestvujemo u finansijskoj pljački! Ponuda koju nam je poslao je krajnje uvredljiva, zgroženi smo“, rekao je Šoen.

Suma od 42.000 evra nije ni polovina onoga što je Maluda zarađivao u Čelsiju tokom poslednje sezone - 96.000 evra!

Florane, Florane, šta ti se desilo?!

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.