Ronaldo se povredio četiri dana uoči finala LŠ

Izvor: Press, 24.Maj.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se povredio četiri dana uoči finala LŠ

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo povredio se danas na treningu, ali još nije poznato da li je ugrožen njegov nastup u finalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletika.
foto: tanjug.rs
Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo povredio se danas na treningu, ali još nije poznato da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ugrožen njegov nastup u finalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletika.
Kako navodi Marka, Portugalac je posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren.
Najbolji strelac elitnog takmičenja zbog povrede je već propustio prvi meč polufinala protiv Mančester Sitija, a bio je pod znakom pitanja i za revanš.
Zanimljivo, Ronaldo je i pre dve godine kada su se u finalu sastali isti rivali takođe bio povređen, ali je ipak odigrao meč i pogotkom iz penala u produžecima doprineo trijumfu Reala 4:1.
Finale Lige šampiona između Reala i Atletika igra se u subotu od 20.45 sati na San Siru u Milanu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.