Ronaldo: Vraćam se protiv Bajerna

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Vraćam se protiv Bajerna

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je u četvrak da je zadovoljan kako ide oporavak od povrede kolena.

Ronaldo je dodao da bi na teren trebalo da se vrati za prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Portugalac je zbog povrede tetiva kolena poslednji put igrao za Real 2. aprila u prvom meču sa Borusijom iz Dortmunda u osmini finala Lige šampiona.

"Osećam se bolje, više nemam bolove i želim da se što pre vratim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teren. To bi moglo da bude u sredu ili za revanš meč", rekao je Ronaldo za klupski sajt.

On je dodao da je hteo da pomogne ekipi u finalu Kupa kralja, ali da je srećan jer su saigrači "odlično odradili posao" protiv Barselone i pobedili sa 2:1.

Ronaldo je u dosadašnjem delu sezone odigrao 41 utakmicu i postigao 45 golova u svim takmičenjima.

Prvi polufinalni meč LŠ Real - Bajeren igra se u sredu od 20.45 na 'Santjago Bernabeu', dok je revanš šest dana kasnije u Minhenu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo: Vraćam se protiv Bajerna

Izvor: B92, 17.Apr.2014

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je u četvrak da je zadovoljan kako ide oporavak od povrede kolena...Ronaldo je dodao da bi na teren trebalo da se vrati za prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena...Portugalac je zbog povrede tetiva kolena poslednji put igrao za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.