Realovi navijači, evo potvrde: Spreman je!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realovi navijači, evo potvrde: Spreman je!

Ronaldo bez problema odradio trening u Milanu

Realovi navijači mogu da odahnu. Kristijano Ronaldo će, ipak, igrati u finalu Lige šampiona.

Pre nekoliko dana Portugalac je zabrinuo javnost, jer je napustio trening usled povrede butnog mišića, ali će uprkos tome predvoditi kraljevski klub na San Siru protiv Atletika.

Potvrdio je to Zinedin Zidan.

Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je 100 odsto spreman, igraće u finalu. Imao je manjih prloblema, međutim, sad se oseća dobro. Čak i da oseća neku nelagodnost, siguran sam da bi počeo meč. Baš se našalio da bol nestaje kada igraš finale Lige šampiona“, pojasnio je trener Reala pre treninga u Milanu koji je Ronaldo odradio bez problema.

Inače, Kristijano Ronaldo je u prethodna dva finala Lige šampiona bio strelac: 2008. je pogodio za Mančester junajted protiv Čelsija u Moskvi, dok je 2014. iskoristio jedanaesterac u produžetku baš protiv Atletika.

Kvote Kladionice MOZZART za duel Real - Atletiko možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTKE SA TRENINGA REALA: Navijače interesuje šta se dešava sa Ronaldom!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016

Real je odradio i poslednji trening pred finale Lige šampiona protiv Atletika...Podsetimo, gradski rivali će snage odmeriti u subotu od 20.45 na stadionu San Siro u Milanu...Navijače Reala, ali i onu drugu stranu, najviše interesuje da li će Kristijano Ronaldo biti spreman posle povrede koju vuče...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.