REAL ČEKA BAJERN: Finale pre finala!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAL ČEKA BAJERN: Finale pre finala!

Kraljevski klub večeras (20.45) dočekuje prvaka Evrope u prvom meču polufinala Lige šampiona sa željom da dođe na korak do desete titule prvaka Evrope

Španija na nogama!

Pre tačno 728 dana Bajern je na Santjago Bernabeuu sprečio Real da uđe u finale Lige šampiona, i to zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca, pa fudbaleri „kraljevskog kluba“ večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (20.45) u prvom susretu polufinala dočekuju šampiona Evrope željni osvete, s namerom da sebi prokrče put ka toliko čekanoj „desimi“!

Najveći evropski derbi

Jedan od najvećih derbija na kontinentu često je u prošlosti bio finale pre finala najjačeg klupskog takmičenja na planeti. Nedavni žreb u Nionu ponovo je pre završnog obračuna spojio najtrofejnije klubove Španije i Nemačke, a prema mišljenju trenera „kraljevskog kluba“ Karla Anćelotija, prvi meč polufinala mogao bi da reši pitanje novog vladara Evrope.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

REAL ČEKA BAJERN: Finale pre finala!

Izvor: JavneVesti.com, 23.Apr.2014

Kraljevski klub večeras (20.45) dočekuje prvaka Evrope u prvom meču polufinala Lige šampiona sa željom da dođe na korak do desete titule prvaka Evrope. .  . Španija na nogama!. Pre tačno 728 dana Bajern je na Santjago Bernabeuu sprečio Real da uđe u finale Lige šampiona, i to zahvaljujući...

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.