Pogledajte kako je Ronaldo sa penala doneo Realu titulu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Ronaldo sa penala doneo Realu titulu (FOTO) (VIDEO)

Foto: Guliver/ Laurence Griffiths/Getty Images

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Velika drama viđena je u finalu Lige šampiona, koja je rešena sa penala, nakon što je posle 120 minuta igre bilo 1:1. Odlučujući penal pogodio je Kristijano Ronaldo, koji je presudio Atletiku i doneo Realu 11. titulu Lige šampiona u istoriji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Svi fudbaleri Reala su pogodili svoje udarce sa bele tačke, a Dijego Godin je u četvrtoj seriji za Atletiko pogodio stativu. Posle toga je Ronaldo šutnuo poslednji penal za ''Kraljevski klub'' i doneo Realu titulu.

Zanimljivo, svih pet penala fudbaleri Reala uputili su u levi ugao Oblakovog gola, koji se ni jednom nije bacio u tu stranu i za to je na kraju kažnjen.

Pogledajte kako je Ronaldo postigao gol vredan ''ušatog pehara'':



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako je Real srušio Atletiko!

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 00:17

Fudbaleri Reala iskoristili su svih pet penala, dok je u redovima Atletika Huanfran pogodio stativu u četvrtoj seriji. Tako je i drugi madridski obračun u finalu Lige šampiona pripao većem i trofejnijem klubu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.