Pike: Gvardiola je bio u pravu, Leo je nezaustavljiv

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike: Gvardiola je bio u pravu, Leo je nezaustavljiv

„Idemo na pobedu i u Minhenu“, kaže štoper Barse

Opšta euforija u svlačionici Barselone. Jedan za drugim fudbaleri katalonskog giganta verovatno brišu kopačke Lionelu Mesiju, jer ih je Argentinac sam doveo na prag finala Lige šampiona, te otuda ne čudi što ga posle meča sa Bajernom guraju u prvi plan.

Gvardiola je bio u pravu, kad je Mesi inspirisan, kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na svom nivou, onda je nezaustavljiv. Zadovoljstvo je što ga imamo u ekipi. Uostalom, njegov drugi gol je spektakularan. Odigrali smo sjajan meč, bili dobri i u odbrani, koristili smo prednosti iz kontre i jedino loše je što nismo dali gol još u prvom poluvremenu“, kaže Đerar Pike.

Štoper katalonskog giganta kaže da 3:0 iz prvog susreta nije ganracija da će Blaugrana videti Berlin, već najavljuje pohod na trijumf i u drugoj utakmici. Možda zbog činjenice da je pre dve godine Barsa u istoj fazi takmičenja pretrpela dva bolna poraza upravo od Bavaraca (0:4, 0:3), zbog čega sad želi revanš istom merom.

Bajern je velika ekipa, ali ćemo i u Minhenu ići na pobedu. Ako im tamo dao gol, biće im potrebno pet da bi nas eliminisali“, dodaje Pike.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mislite da je Mesi bog u Argentini? Ne, nije, Tevez je glavna faca

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2015, 17:22

Zvezdi Barselone Lionelu Mesiju se svi klanjaju, ali u Argentini on nije najveći već je to Karlos Tevez. Nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama Luis Ibanjez za portal 24sata.hr ispričao je zanimljive detalje o napadaču Juventusa, koji je bio najbolji akter prvog polufinalnog meča Lige šampiona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.