Neverovatno: Nemac izbio Nemcu bogatstvo koje je već imao u džepu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Nemac izbio Nemcu bogatstvo koje je već imao u džepu (FOTO)

Dve fantastične utakmice odigrane su u utorak u okviru osmine finala Lige šampiona. U Leverkuzemu i Mančesteru viđeno je ukupno 14 golova, jedan previše za jednog nemačkog kladioničara.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio tiket koji je uplatio za sada nepoznati čovek koji je tipovao da će Atletiko da pobedi Bajera sa 4:2 (što se i desilo), kao i da će Mančester Siti trijumfovati protiv Monaka rezultatom 4:3, što se nije desilo.

S obzirom da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobio ukupnu kvotu od 18.000 (150x120) na uplaćenih 1,90 evra maplatio bi čak  34.200 evra samo da nije bilo 21-godišnjeg Nemca Liroja Sanea koji je u 82. minutu meča na Etihadu postavio konačnih 5:3. Zanimljivo je da je i mladi fudbaler čuo za priču i podelio je tiket sa svojim pratiocima na tviteru uz izvinjenje što je postigao gol.

I read about it in the newspapers ... sorry for that poor guy #inSané pic.twitter.com/Kx6X87Gti3— Leroy Sané (@LeroySane19) February 22, 2017
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.