Milan izgubio primat - Klempavko najviše puta završio u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan izgubio primat - 'Klempavko' najviše puta završio u Madridu!

Tri nedelje uoči finala Lige šampiona za sezonu 2015/2016 možemo da konstatujemo da će osvajač trofeja biti madridski klub što nam donosi promenu na vrhu liste gradova u kojima je "ušati" trofej završio najviše puta.

Četrnaesti put u svojoj istoriji Real Madrid se domogao finala Lige šampiona i dobio šansu da se 28. maja u Milanu bori za "ušati" trofej protiv gradskog rivala Atletiko Madrida.

Pošto je tri nedelje pre finala postalo jasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će "klempavko" ove godine završiti u španskoj prestonici, možemo da konstatujemo da je Madrid preuzeo primat u odnosu na Milano.

Deset puta su u istoriji Lige šampiona trofej osvajali klubovi iz Milana, a Real Madrid je sa deset osvojenih trofeja branio obraz španske prestonice.

Sada već možemo da konstatujemo da će novi prvak Evrope biti madridski klub što znači da je španska prestonica preuzela primat u odnosu na Milano koji će 28. maja biti domaćin finalnog duela između Real Madrida i Atletiko Madrida.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simeone: Šanse u finalu Lige šampiona su podjednake

Izvor: Beta, 05.Maj.2016, 21:47

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone ocenio je danas da njegova ekipa i gradski rival Real imaju podjednake šanse da osvoje Ligu šampiona.Atletiko će u finalu Lige šampiona 28. maja u Milanu igrati protiv desetostrukog evropskog prvaka Real Madrida. To će biti repriza finala iz 2014....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.