Ma kakve kalkulacije? Mičel ide direktno kod Deda Mraza

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakve kalkulacije? Mičel ide direktno kod Deda Mraza

Trener Olimpijakosa se očigledno ne uzda u čudo u poslednjem kolu Lige šampiona

Matematika ja egzaktna nauka. Olimpijakos još ima šanse da se domogne osmine finala Lige šampiona. Potrebno je "samo" da u poslednjem kolu Grupe A u Atini savlada Malme, ali i da Atletiko, koji je već osigurao prolaz dalje usred Torina savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Juventus.

Trener grčkog šampiona Mičel sasvim je svestan da su mu šanse mršave.

"Umesto da se bavimo kalkulacija možda bismo mogli da razmislimo o tome da pošaljemo spisak želja Deda Mrazu", šaljivo će španski strateg posle debakla u Madridu.

Atletiko mu uostalom nije dozvolio da na život gleda sa više optimizma. Jorgandžije su pojele Olimpijakos na Visente Kalderonu

"Težak poraz. Imali smo lošu noć, a ja sam najveći krivac. Od mojih igrača nisam mogao da tražim ništa više. Nadali smo se, ali objektivno i Atletiko i Juventus su na višem nivou od nas", iskren je Mičel.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.