Ljubičasto je boja pobede: Real izabrao dres za finale (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubičasto je boja pobede: Real izabrao dres za finale (FOTO)

Dres je već pripremljen i na grudima je ispisano vreme i mesto odigravanja meča, dok se pored grbova Reala i tehničkog sponzora Adidasa nalazi i grb Svetskog klupskog prvenstva, koji je Real osvojio zimus u Japanu

Real Madrid će nositi ljubičaste dresove u finalu Lige šampiona. To je otkrio As na svom zvaničnom portalu. Kraljevski klub je bio prinuđen na ovakvu odluku, s obzirom da je žreb dodelio Juventusu ulogu domaćina, pa će Stara dama nositi svoju tradicionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-belu garnituru u Kardifu 3. juna.

.

Juventus je crno-belu kombinaciju protiv Reala u finalu nosio i 1998. godine kada je izgubio sa 1:0 zahvaljujući golu Predraga Mijatovića. Real je tada nosio belu garnituru sa sitnim ljubičastim prugama na rukavima, kragni i šotsu.

.@AS_Futbol | Confirmada la camiseta que lucirá el Real Madrid en la final https://t.co/JfR8cuHsVu pic.twitter.com/gDw2kyguZo

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.