LŠ: Real Madrid posle penala ponovo šampion Evrope

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Real Madrid posle penala ponovo šampion Evrope

Real Madrida osvojio je 11. titulu šampiona Evrope, pobedivši u Milanu Atletiko Madrid, u finalu Lige šampiona, nakon penala rezultatom 1:1, odnosno (5:3).

Strelci su Serhio Ramos u 15. i Janik Karasko u 79. minutu.

Real Madrid je poveo u 15. minutu preko Serhija Ramosa. Toni Kros je centrirao iz slobodnog udarca blizu leve aut linije, Geret Bejl je glavom prebacio loptu do koje je iz drugog plana stigao kapiten Reala. On je uspeo da se izvije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i nogom dovoljno promeni smer lopte da prevari dobro postavljenog Oblaka, kome je lopta prošla kroz noge.

Najbolji strelac Atletiko Madrida ove sezone Antoan Grizman je dva minuta kasnije dobio loptu na 25 metara od gola, šutirao je, ali je njegov udarac bio preslab i išao je pravo u odlično postavljenog Kejlora Navasa.

Već u 43. minutu viđena je nova šansa za tim Dijega Simeonea, Grizman je šutirao, a pitanje je da li bi Navas stigao do lopte da ona nije otišla zamalo pored leve stative.

Posle slabog prvog poluvremena Dijego Simeone je već na poluvremenu reagovao, pa je Fernandesa u nastavku zamenio Karasko. U 79. minutu Real je ponovo mogao da reši utakmicu. Bejl i Ronaldo imali su odlične prilike, ali se odbrana Atletika na čelu sa Oblakom odbranila.

U nastavku te akcije Atletiko je izjednačio. Gabi je sjajno proigrao Haunfrana na desnoj strani, ovaj je poslao oštru loptu na peterac, a tamo je natrčao Karasko i zakucao je u mrežu rivala – 1:1.  

Autor: 021
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Real penalima do Evropske krune

Izvor: TV Arena Sport, 28.Maj.2016

Real Madrida osvojio je Ligu šampiona 11. put u istoriji kluba pošto je u velikom finalu u Milanu pobedio Atletiko Madrid posle boljeg izvođenja penala...Real je do prednosti doveo Serhio Ramos u 15. minutu posle ubacivanja Krosa iz slobodnog udarca...Početkom drugog poluvremena Antoan Grizman je...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.