LŠ: Opet madridsko finale: Real srušio građane

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Opet madridsko finale: Real srušio "građane"

Istorija se ponavila. Posle dve godine, opet ćemo u finalu Lige šampiona da gledamo madridski duel, Atletika i Reala. "Jorganžije" su u utorak izbacile Bajern, a "kraljevići" su u revanšu na "Santijago Bernabeu" pobedili Mančester Siti 1:0. U prvom meču na "Etihadu" nije bilo pogodaka.

Madriđani su bili bolji rival tokom cele utakmice. Odlučio je autogol Fernanda u 20. minutu. Geret Bejl je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šutirao desnom, slabijom, nogom, lopta je zakačila Brazilca i od stative završila u mreži "građana". Kristijano Ronaldo se oporavio od povrede, ali se portugalski as malo video na terenu.

Siti je najbolju priliku imao krajem prvog poluvremena, kada je Fernandinjo pogodio stativu gola Kejlora Navasa. "Građani" su bili oslabljeni neigranjem kapitena Kompanija, koji je zbog povrede završio meč već u 10. minutu. Naš Aleksandar Kolarov presedeo je ceo meč na klupi.

Real će igrati 14. finale evro elite i boriti se za 11. pehar najbolje ekipe Starog kontinenta.

Finale se igra 28. maja na "San Siru". Pre dve godine u finalu, Real je slavio 4:1 posle produžetaka, iako je do drugog minuta sudijske nadoknade, Atletiko vodio. Serhio Ramos je tada spasio Real, a u produžetku "kraljevići" su demolirali komšije.

Pogledajte gol koji je odlučio putnika u finale Lige šampiona!

Meč na "Santijago Bernabeu" pratio je i naš as Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.