Juve i Real u borbi na dva fronta

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve i Real u borbi na dva fronta

Sastaće se trećeg juna u finalu Lige šampiona, a vodiće borbu i na transfer pijaci.

Za manje od nedelju dana nas očekuje veliko finale Lige šampiona između madridskog Reala, koji brani titulu i ekipe Juventusa.

Šampioni svojih zemalja će se boriti za najvredniji evropski trofej, a onda će uslediti borba na transfer pijaci.

Naime, oba kluba su zainteresovana za fudbalera Real Betisa Danija Sebaljosa.

Ovaj 20-godišnji vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je oduševio svojim partijama u dresu tima iz Andaluzije ove sezone. Skrenuo je pažnju velikog broja klubova, važi za jednog od najtalentovanijih vezista u Španiji.

Real je u poslednje vreme počeo da dovodi mlade igrače koji bi trebalo da budu budućnost kluba, te su tako zainteresovani i za Sebaljosa.

Zainteresovan je i Juve da ga dovede, ali teško je zamisliti da Sebaljos odbije ponudu Reala kako bi se pridružio ekipi iz Torina.

Ima ugovor sa Betisom do 2020. godine i otpusnu klauzulu od svega 15 miliona evra, što bi oba kluba lako mogla da plate. On ima želju da se preseli u veći klub, ali kako stvari stoje priključiće se jednom od najvećih u Evropi.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.