Inter izdvojio malo bogatstvo za igrača Atletika

Izvor: Blic, 03.Jul.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter izdvojio malo bogatstvo za igrača Atletika

Defanzivac madridskog Atletika Brazilac Miranda igraće naredne sezone za Inter, kako bi poboljšao odbranu tima, saopstio je italijanski klub.

"Inter sa radošću saopšteva da je završena papirologija oko prelaska Mirande", saopštio je Inter na zvaničnom sajtu, a isto to potvrdio je i Atletiko.

Klubovi nisu otkrili detalje ugovora, ali španski mediji prenose da je transfer bio vredan 15 miliona evra.

Miranda se pridružio Atletiku iz Sao Paola 2011, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezone koju je proveo u francuskom Sošou i bio je ključni igrač tima u osvajanju Primere i plasmana tima u finale Lige šampiona 2014.

Inter, koji je 2010. osvojio Ligu šampiona i Seriju A, pod Robertom Manćinijem želi da se vrati u vrh, budući da se protekle sezone nije kvalifikovao za mesto u evropskim takmičenjima.

Inter je završio na osmom mestu sa 32 boda iza vodećeg Juventusa, uz svega 14 pobeda iz 38 mečeva.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.