Heroj po navici: Kada nestane magije u kopačkama Ronalda tu je Serhio Ramos!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj po navici: Kada nestane magije u kopačkama Ronalda tu je Serhio Ramos!

Iskusni defanzivac obezbedio Real Madridu produžetak u finalu Lige šampiona, a sada bio najzaslužniji za trijumf protiv San Lorenca

On je jedan od onih diskretnih heroja potrebnih svakom velikom timu. Kada nestane magije u kopačkama Kristijana Ronalda, ili kada Geret Bejl ne može da demonstrira supersonične kvalitete, tu je Serhio Ramos.

Po vokaciji defanzivac u praksi-čovek odluke. Ove godine je Real Madridu obezbedio produžetke u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lige šampiona protiv Atletika, pre toga je torpedovao Bajern iz Mihnena golovima na Alijans Areni, a večeras je definitivno ugravirao  ime u buduće monografije Real Madrida. Ponovo je asovima iz  skupe ergele Karla Anćelotija pokazao trijumfalni put, karakterističnim skokom i urođenom anticipacijom skršivši otpor agresivnoj četi iz San Lorenca.

Igrač zvani odluka definitivno je postao centralna ličnost klupskog Mundijala u Maroku. Nekako u tom podatku ima i neke nevidljive fudbalske pravde, jer svetla reflektora tokom pohoda na Desimu nisu bila usmerena ka njemu. Već ka Ronaldu, Bejlu, ili Luki Modriću.

„Ovo je veliki dan za sve one koji vole Real Madrid. Kada uradite ovako nešto u finalu velikog turnira obično ste srećeni. Ali ovo je uspeh celog tima, diploma za uspešnu godinu u kojoj smo osvojili Ligu šampiona“,
poručio je Serhio Ramos.

Koliko je posvećen uspehu ekipe najbolje govori podatak da je iskusni defanzivac odigrao finale protiv San Lorenca sa bolom u nozi.

„Mnogo sam rizikovao. Postojala je mogućnost da dođe do pogoršanja povrede. Ali bolove nisam osećao tokom utakmice“, poručio je Ramos

(Foto Action Images)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.