Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FERNANDO TORES: Pišemo istoriju!

Napadač madridskog Atletika Fernando Tores ponosan je na plasman u finale Lige šampiona.

– Bilo je veoma napeto, ponosni smo na uspeh, potpuno je zaslužen. Pobedili smo neke od najboljih evropskih ekipa, sada smo na korak do sna. Kada igraš protiv Bajerna, ne možeš da pružiš sve što želiš, oni igraju jednostavno, a mi smo iskoristili presing i jednu kontru. Možemo da pišemo istoriju koji do sada nije niko u Atletiku. Nije bitan ni protivnik u finalu, već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smo pobedili šampione Holandije, Španije i Nemačke – rekao je Tores.
SKANDAL: Simeone udario sekretara koji je zakasnio sa izmenom (VIDEO)
U finalu, Atletiko će igrati protiv Reala ili Mančester sitija, koji u sredu igraju madridski revanš posle 0:0.
LŠ, POLUFINALE: ‘Ludnica’ u Minhenu, Atletiko je u finalu (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pošteni Tores: Nije bio penal!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016

Srećom po sudiji Cunejta Čakira i njegove pomoćnike, golman Bajerna Manuel Nojer je u 84. minutu odbranio Toresu pomenuti penal..Fernando Tores može da daje golove, može da promašuje zicere i da vas nervira, ali je večeras u Minhenu još jednom pokazao da je dobar i častan čovek...Napadač madridskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.