Bomba pred finale Lige šampiona: Pregovaraju Real i Levandovski! Ugovor na šest godina, plata 25.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba pred finale Lige šampiona: Pregovaraju Real i Levandovski! Ugovor na šest godina, plata 25.000.000 evra

Šta će reći Bajern?

Jeste Bajern veliki klub, ali i od njega ima veći. A u taj veći hoće da ide - Robert Levandovski.

Taman što su Bavarci celom svetu pokazali kako se radi u prelaznom roku, pošto su pre njegovog početka doveli Renata Sančesa iz Benfike i Borusijinog kapitena Matsa Humelsa, suočavaju se sa mogućnošću da izgube prvog strelca ekipe. Levandovski je meta Real Madrida. Ne samo da je meta, nego se na njegovom transfer u Španiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uveliko radi.

Real nas je kontaktirao pre nekoliko sedmica, saslušali smo sve što su Madriđani imali da kažu i o tome smo obavestili u čelnike Bajerna“, potvrdio je u izjavi za renomirani Špigel Cezari Kučarski, menadžer poljskog napadača.

Sam Levandovski želi da promeni sredinu. Što je, donekle, i razumljivo. Proveo je šest godina u nemačkoj i računajući sva takmičenja dao 170 golova na 194 susreta u dresovima Borusije iz Dortmunda i Bajerna.

Šest godina sam u Nemačkoj, osvojio sam sve što sam mogao. Ponekad pomislim da li ima smisla tražiti novi izazov“, ostavio je Poljak prostor za dogovor ne želeći da uvredi navijače Bajerna.

Mada, kao i mnogo puta dosad, emocije će igrati tek sporednu ulogu. Glavna je određena za novac. Real Madrid nudi pomalo neverovatnih - al’ tako pišu Nemci, pa valjda znaju - 25.000.000 evra godišnje plate Robertu Levandovskom. To je skoro tri puta više nego što zarađuje na Alijanc areni, gde svake godine iz kase uzme po 9.000.000 evra.

Realov plan je da sa sa Levandovskim potpiše ugovor na šest godina, s tim što, kad se dogovori sa igračem, sledi teži deo posla. Ubeđibvanje sa čelnicima Bajerna. Zasad se samo zna da ne postoji izlazna klauzula u ugovoru koji Roberta vezuje do 2019. godine, pa će Bavarci pokušati da dobiju što je više novca moguće.

I sve to u predvečerje finala Lige šampiona u kome Real juri 11. titulu prvaka Evrope protiv Atletika.

Slučajnost?

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.