Barsin fudbaler je jedva i ovo izgovorio posle debakla od Pari Sen Žermena

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin fudbaler je jedva i ovo izgovorio posle debakla od Pari Sen Žermena

Fudbaleri Pari Sen Žermena pregazili su Barselonu 4:0 (2:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i naneli Kataloncima jedan od najtežih poraza u istoriji.

Golovima Anhela Di Marije (dva), Julijana Drakslera i Edinsona Kavanija Parižani su skoro izvesno prošli u četvrtfinale, a Barselona će ovaj meč pamtiti po tome što je izjednačen najveći poraz u istoriji kluba na evro sceni. Prethodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << istim rezultatom savladani su od Milana u finalu Lige šampiona 1994. godine u Atini.

- PSŽ je bio bolji od nas. Jednostavno, igrali su bolje, a nadmudrili su nas i u taktičkom smislu - izjavio je Serhio Buskets posle teškog poraza njegove ekipe.

Revanš se igra 8. marta u Barseloni, ali teško je poverovati da bi katalonski klub mogao da bude prvi klub u istioriji Lige šampiona koji će nadoknaditi ovoliki zaostatak.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Enrike ušao u sukob s novinarom

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2017

Trener fudbalera Barselona Luis Enrike posle poraza njegove ekipe od Pari se Sen Žermena u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona ušao je u sukob s novinarom katalonske televizije TV3 i poručio mu da "bi trebalo da ima isti ton u glasu" kada Katalonci pobeđuju i gube..."Novinari ne prate utakmicu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.