Atletikova mala osveta Realu!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletikova mala osveta Realu!

Nije baš da je bitno kao finale Lige šampiona, ali nije ni nebitno - Atletiko je osvojio prvi trofej u sezoni 2014/15.

Atletiko Madrid servirao je malu, hladnu osvetu Realu za poraz u finalu Lige šampiona.

Nije ovaj Superkup Španije ni približno bitan trofej u poređenu sa "ušatim", ali nije ni nebitna stvar naročito kada se sastaju gradski rivali.

Posle uvodnih 180 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minuta u sezonu u Primeri sasvim je jasno šta ćemo gledati: Real i Barselona imaće đavolski ozbiljnog rivala, uprkos tome što su razni klubovi raskupusali šampionski sastav Atletika. Sve dok je Dijego "Čolo" Simeone na klupi tima sa Visente Kalderona, protiv njih se niko neće naigrati fudbala.

Posle 1:1 na Santijago Bernabeu, bilo je 1:0 na Visente Kalderonu prvim golom Marija Mandžukića u crveno-belom dresu, u 117. sekundi utakmicem odigrane pred punim tribinama stadiona!

Real je bio bolji, prema pruženoj igri, ali je Atletiko bio konkretniji u onome što je želeo - dao je gol u prvom napadu na meču i onda se čvrsto i disciplinovano branio, čekavši šanse iz kontre. Gledali smo to već i gledaćemo naredne sezone - Atletiko je kompetentan!

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.