Publika čekala sat vremena na projekciju filma na Filmskim susretima

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Publika čekala sat vremena na projekciju filma na Filmskim susretima

Niška publika na Filmskim susretima još jednom je sinoć dokazala da zaista voli svoj glumački festival jer su skoro svi na letnjoj pozornici u Tvrđavi strpljivo čekali da počne projekcija prvog filma „ Neposlušni“ Mine Đukić na četvrtoj festivalskoj večeri.

Zbog kvara na projektoru emitovanje prvog filma zakasnilo je skoro sat vremena.

Umetnički direktor Filmskih susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dragan Vujić Vujke izvinio se niškoj publici zbog čekanja, I dodao da je ove godine nabavljena najsavremenija emisiona tehnika.

- Videli ste u prve tri večeri da je zaista ove godine mnogo bolja slika I ton. Sve funkcionisalo besprekorno, ali eto nažalost, večeras je došlo do kvara. To je tehnika. Zaista je sve nas iz organizacija jako pogodilo što se desio ovakav peh- poručio je Vujić.

Niškoj publici se posle filma poklonila ekipa filma –rediteljka Mina Đukić, glavni protagonisti Hana Selimović I Mladen Sovilj, kao I glumci Ivan Đorđević I Marko Janjić. Večeras je prikazan I film „ Love hunter: Priče iz njujorškog taksija“ Nemanje I Branislava Bala.

Niška publika moći će sutra u okviru pete festivalske večeri da pogleda filmove „ Kad ljubav zakasni“ Ivana Stefanovića I „ Mamulu“ Milana Todorovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Filmovi kasnili zbog kvara

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2014

Iako je tehnički peh uslovio jednočasovno kašnjenje projekcije filmova “Neposlušni“ i “Love hunter: Priče iz njujorškog taksija“, niška publika je četvrte večeri “Filmskih susreta“ pokazala strpljenje i razumevanje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.