Novinari izvukli srećne platiše

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari izvukli srećne platiše

U prostorijama niškog Jugoistoka predstavnici medija sa spiska od 30.522 redovnih platiša, nasumično su izabrali 100 najsrećnijih, koji su dobili po dva kompleta karata za Filmske susrete.

Akcija koju sprovodi preduzeće Jugoistok osmišljena je, kako kaže direktor Darko Bulatović, kao znak zahvalnosti za sve dobre ljude i ljude koji izvršavaju svoje obaveze na vreme.

- Sve vreme pričamo o nekima koji su nesavesni i ne izvršavaju svoje obaveze na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vreme ili uopšte ne izvršavaju. Doneli smo odluku da sve one naše kupce koji redovno izmiruju obaveze nagradimo kartama za Filmske susrete, jer smatramo da je to jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u gradu - rekao je Bulatović.

Sa spiska brojeva računa korisnika novinari su slučajnim izborom predložili 100 potrošača kojima su odmah nakon izbora ekipe Jugoistoka odnele karte na kućnu adresu.

Oni koji nisu bili kod kuće, mogu po svoje ulaznice, sa ličnom kartom, da dođu na portirnicu Jugoistoka u Zetskoj ulici. Spisak najsrećnijih platiša možete pogledati na sajtu ovog preduzeća, na ulaznim vratima u Zetskoj, ali i na kraju teksta.

Podsetimo, pravo učešća imalo je 30.522 redovnih platiša, koji svoje obaveze izmiruju na vreme, imaju 5 odsto popusta i nisu sklopili reprogram za vraćanje dugova.
Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.