Na Filmskim susretima prikazani svi filmovi u zvaničnoj konkurenciji

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Filmskim susretima prikazani svi filmovi u zvaničnoj konkurenciji

Šeste festivalske večeri publika na letnjoj pozornici imala je prilike da vidi filmove „Top je bio vreo“ Slobodana Skrelića i „Varvari“ Ivana Ikića. Ovo sui bila poslednja dva filma u zvaničnoj konkurenciji Filmskih susreta čiji protagonisti mogu da konkurišu za prestižne glumačke nagrade.

Akteri filma "Top je bio vreo"

Anita Mančić i Tihomir Stanić

Boban Skerlić

Stanislav Ručkov

Bojana Maljević
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Nakon projekcije filma „Top je bio vreo“ niškoj publici su se poklonili reditelj Skerlić, Tihomir Stanić, Aleksandar Stojković, Bojana Maljević, Stanislav Ručkov i Anita Mančić.

Poznata glumica je dobila najveći aplauz gledalaca na letnjoj pozornici, jer im se jako dopala njena uloga.

Atmosfera na 49. Festivalu glumačkih ostvarenja u domaćem filmu već je prilično zagrejana jer će žiti sutra uveče saopštiti ko će od glumaca kući odneti prestižne glumačke nagrade.

U 11 filmova, koji se takmičili u zvanićnoj konkurenciji, bilo je odličnih rola tako da predsednici žirija Dragani Varagić i članovima Predragom Ejdusu i Dubravku Jovanoviću sigurno neće biti lako da odluči koga će od kolega nagraditi.
Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prenos zatvaranja Filmskih susreta od 21 h na Niškoj televiziji (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Avg.2014

Sinoć su na Letnjoj pozornici prikazani filmovi “Top je bio vreo” i “Varvari”, a glumica šeste festivalske večeri je Anita Mančić za ulogu Hatidže u filmu “Top je bio vreo”. Večeras se zatvaraju 49. Filmski susreti i publika će moći da pozdravi ovogodišnje laureate. Direktan prenos...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.