Upoznajte T2 ekipu: Renton (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Feb.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte "T2" ekipu: Renton (VIDEO)

U susret nastavku "Trejnspotinga", predstavljamo vam Rentona, narkomana koji je nakon 20 godina jednu zavisnost zamenio drugom!

Početak bioskopske distribucije dugo očekivanog hita T2 TREJNSPOTING svakim je danom sve bliži, a samo na našem portalu možete da upoznate četvoro glavnih likova koje smo zavoleli pre više od 20 godina gledajući ih u kultnom remek-delu "Trejnspoting" reditelja Denija Bojla. Kompletna filmska ekipa iza i ispred kamere vratila se kako bi nam upotpunila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prazninu i ispričala šta se to dogodilo sa našim omiljenim filmskim junacima. Najvažnijeg smo ostavili za kraj: Rentona!

Pogledajte specijal!

Izvor: CON FILM

Mark je ukrao više od 18.000 evra i većinu vremena proveo je u Amsterdamu skrivajući se od svih koji su ga poznavali, ali i od samoga sebe. Njegov povratak šokantan je kako za sve njegove prijatelje i poznanike, tako i za njega samog, ali ono što je najvažnije je da je zavisnost o heroinu zamenio zavisnošću o endorfinu.

Marka Rentona tumači jedan od najpoznatijih britanskih glumaca Juan Mekgregor kojeg su uloge upravo u filmovima Denija Bojla ("Sasvim malo ubistvo" i "Trejnspoting") izbacile u glumačku orbitu. Iako njih dvojica dugo godina nisu razgovarali delimično i zbog toga što se Mekgregor naljutio na Bojla što ga je ovaj preskočio za glavnu ulogu u filmu "Plaža" i dodelio je Leonardu Dikapriju, obojica su rešili nesuglasice, a Mekgregor je već u par intervjua izjavio da sve te priče o njihovoj svađi nisu istinite.

T2 TREJNSPOTING svakako je jedan od najprimamljivijih bioskopskih filmova ovog meseca, a jesu li Sik Boj, Begbi, Renton i Spud uspeli da nadjačaju sopstvenu zavisnost pogledajte u bioskopima već od četvrtka, 16. februara!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.