Štrumpfovi se vraćaju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrumpfovi se vraćaju! (FOTO, VIDEO)

Stiže sinhronizovana verzija trećeg nastavka animiranog filma

U restoranu McDonald’s Bezistan održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen novi bioskopski nastavak legendarnih Štrumpfova pod nazivom "Štrumpfovi: Skriveno selo"!

Treći nastavka ovog popularnog animiranog serijala prikazuje Štrumpfetu koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji.

Dragan Vujić Vujke (reditelj), Tamara Aleksić (Štrumpfeta), Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić (Kefalo), Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković (Trapa) i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film, kojoj se pridružio I veliki broj ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović, Vladimira Jelića, Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića, Inspektora Blaže  i Milana Inića Yasserstaina.

Veliku pažnju glumaca Bojana Perića i Tamare Aleksić  privukle su danas prikazane figurice plave družine, koje će se od 31. marta naći u svim McDonald’s restoranima u Srbiji u okviru Happy Meal ponude.

Animirani 3D film "Štrumpfovi: Skriveno selo" moći ćete da pogledate na ekskluzivnim projekcijama od 25. marta, a na redovnom repertoaru svih bioskopa će se naći od 30. marta u distribuciji distributerske kuće Con film.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.