Šta se desilo Vulverinu?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Avg.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo Vulverinu?! (FOTO)

Fotografija Hjua Džekmena zabrinula fanove - da li se bolest vratila, ili sprema novi film?

  Fotografija koju je glumac Hju Džekmen objavio ove nedelje na Instagramu zabrinula je njegove fanove.

Na njoj, inače nabildovani, zgodni glumac izgleda dosta starije i oronulo, i kao da je jedva uspeo da se nasmeši.

Dok su fanovi pohrlili da mu požele brz oporavak, misleći da prolazi kroz tretman zbog raka kože koji je imao već nekoliko puta, drugi nisu sigurni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je ova slika autentična.

U stripu "Vulverin" postoji priča "Starac Logan", koja prati Vulverina nakon tragedije u X-vili. Pažnja, slede spojleri!

Kada desetine zločinaca napadnu skrovište X Mena, on ih sve pokolje, da bi shvatio da je sve bila iluzija koju je napravio Misterio i da je zapravo pobio svoje saborce.

Vulverin odlučuje da nikada više ne koristi svoje kandže, i postaje poznat kao Starac Logan.

Džekmen se još uvek nije oglasio kako bi potvrdio, ili demantovao priču o tome da je njegov izgled rezultat šminke za novi film.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.