Radoš Bajić snima Psi laju, vetar nosi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2017, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoš Bajić snima "Psi laju, vetar nosi"

U beogradskom naselju Maumau u Makišu pala je prva klapa nove TV serije "Psi laju, vetar nosi", autora Radoša Bajića, u produkciji RTS i Kontrast studios, u režiji Jelene Bajić-Jočić.

Autor najgledanije i najduže TV serije Javnog medijskog servisa "Selo gori, a baba se češlja", Radoš Bajić, sa 11epizoda novog dramskog serijala otkriva nam nepoznati i kontroverzni urbani svet predgrađa i rustikalne beogradske periferije.

Autor u prvi plan svoje i naše pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ponovo stavlja male, obične ljude. Ovoga puta one koje su nedavno napustili svoje domove i koji su se trbuhom za kruhom, u potrazi za boljim životom, nasukali na obode velikog grada, da tu potraže sreću i komad hleba...

Kako pregurati naredni dan?, to je pitanje koje svakodnevno sebi postavljaju Bajićevi junaci. Nošeni nevoljama i snovima o boljem životu, oni nastoje da uhvate korak sa pulsom velikog grada, da postanu njegov neraskidivi deo i da izbore mesto pod suncem metropole.

U događajima koji su često na ivici apsurda i bizarnosti, protagonisti se, tragajući za egzistencijom, sreću sa mnogim iskušenjima, izazovima, radostima i razočaranjima. Proverenu ekipu filmskih autora i profesionalaca, predvodi mlada rediteljka Jelena Bajić-Jočić, koja se prethodno predstavila našoj publici veoma uspešnom režijom igranog filma "Led".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ONA NEKAD NE ZNA NI KOJI JE DAN Mira Banjac o novoj ulozi: Radiću dok me služi zdravlje

Izvor: Blic, 28.Apr.2017

U beogradskom naselju Maumau, u Makišu, pala je prva klapa igrane serije “Psi laju, vetar nosi” rediteljke Jelene Bajić Jočić. Autor jedanaest epizoda koje će biti prikazane od jeseni na RTS je Radoš Bajić, a jednu od glavnih uloga tumači legenda srpskog glumišta Mira Banjac...- Igram najstarijeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.