Primila poruku od duha? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primila poruku od duha? (VIDEO)

Kristen Stjuart u jedinstvenoj ulozi - ne propustite film "Lični kupac"

"Lični kupac" je film koji je Olivijeu Asajasu doneo nagradu za najboljeg reditelja na Kanskom festivalu. To je u isto vreme drama, misterija i triler, ali pre svega priča o unutrašnjem putovanju na koje se uputila glavna junakinja filma.

Ovo je njena nova devojka! (FOTO)

Film je priča o Morin, koja kako bi platila svoj boravak u Parizu, radi posao koji mrzi: kupuje garderobu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za poznatu ličnost. To je ujedno i  jedini način da ostane tu i stupi u kontakt sa svojim bratom blizancem, koji je umro nekoliko meseci ranije.

"Dogovorili smo se - ko umre prvi, ovom drugom će poslati znak".

Pogledajte trejler!



Izvor: YouTube

Čekajući na znak od svog brata, ni ne sluti da će jedna sms poruka od misteriozne osobe zakomplikovati njen život.

Kristen Stjuart po drugi put sarađuje sa Asajasom - pre toga je sa njim radila na filmu "Oblaci Sils Marije" zajedno sa Žulijet Binoš. Filmska kritika je njenu ulogu u ovom filmu ocenila kao izuzetnu i zadivljujuću, i kao ulogu kojom je premašila samu sebe.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Film je svetsku premijeru imao na Kanskom festivalu 2016. godine, a u naše bioskope stiže 22. juna. Domaća publika će imati priliku da pogleda film "Lični kupac" u bioskopima Dom Sindikata, Tuckwood, Fontana, Akademija 28 i Bioskop Vlada Divljan u Beogradu, kao i u bioskopu Vilin grad u Nišu.

Time Out je ovaj film okarakterisao kao "veličanstvenu, drsku i neobičnu priču o duhovima", a to je samo jedan od razloga zašto ovaj film treba pogledati u najbližem bioskopu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.