Pirati sa Kariba - sva 4 nastavka na mts TV

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pirati sa Kariba" - sva 4 nastavka na mts TV

Uplovite u uzbudljivu gusarsku avanturu i pogledajte sva četiri nastavka zabavnog filmskog serijala "Pirati sa Kariba", samo u Pickbox Video klubu na mts TV.

Ljubitelj ste morskih avantura i pustolovina jednog od najpoznatijih pirata, kapetana Džeka Speroua? mts i Pickbox vam sa zadovoljstvom predstavljaju sva četiri nastavka popularnog filmskog serijala "Pirati sa Kariba", koje već sada možete da gledate u okviru Pickbox paketa na mts TV.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Sve počinje u filmu "Prokletstvo Crnog bisera" kada kao 12-godišnjakinja, Elizabet Svon (Kira Najtli), zajedno sa ocem guvernerom pomogne dečaku pronađenom na olupini broda. Dečak, Vil Tarner (Orlando Blum), oko vrata ima ogrlicu sa medaljonom piratskog izgleda koju mu Elizabet skine sa vrata da bi ga zaštitila. Godinama kasnije, Vil, sada spretan u baratanju mačevima, koliko i u njihovoj izradi, potajno voli Elizabet, kojoj je otac namenio brak sa komodorom Noringtonom (Džek Davenport). Elizabet, uznemirena prošnjom i sputana uskim korsetom upadne u more sa Vilovim medaljonom oko vrata. Kada je medaljon dotakao more, poslao je signal brodu iz strašnih piratskih legendi, Crnom biseru. Elizabet iz vode spasi harizmatični pirat Džek Sparou (Džoni Dep), nekad kapetan Crnog bisera koga Norington strpa iza rešetaka zbog piratstva. Ubrzo, Crni biser stiže i napada lučki grad.

Pored ovog prvog dela popularnog filmskog serijala "Pirati sa Kariba", u Pickboxu na mts TV vas očekuju i preostala tri dela: "Tajna škrinje", "Na kraju sveta" i "Na čudnim plimama".



Izvor: mts/YouTube

Ne propustite ove piratske pustolovine, aktivirajte Pickbox paket ukoliko to do sada niste uradili i uživajte u uzbudljivim nastavcima "Pirata sa Kariba", ali i drugim naslovima iz bogate Pickbox ponude naslova na mts TV.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirate putem TV menija (izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox), direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt.

Uživajte u dosadašnjim avanturama "Pirata sa Kariba" i spremite se za vašu novu piratsku avanturu i peti nastavak ovog poznatog serijala, koji vas u bioskopima očekuje u maju ove godine!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.