PLAZMA filmski pozdrav iz Sarajeva

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAZMA filmski pozdrav iz Sarajeva

Brend Plazma kompanije Bambi je na ovogodišnjem 22. Sarajevo Film Festivalu bio Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma VIP koktel.

Foto: Promo

Prijatelji, kolege mediji i gosti festivala mogli su tokom trajanja Festivala da uživaju u divnim Plazma poslasticama, koje je specijalno za ove prilike pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuvara Nihad Mameledžija.

Foto: Promo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Brojni gosti i posetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatim ukusima nezamenljivog Plazma keksa.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.