Od starlete do glavne glumice u filmu!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od starlete do glavne glumice u filmu!

Pošto je pevačica već previše?

U sredu uveče na crvenom tepihu ispred Centra "Sava", na premijeri filma "Saga o tri nevina muškarca" indijskog reditelja Šridara, starleta Nataša Šavija pozirala je pred objektivima domaćih i regionalnih medija kao holivudska diva.

Da njena titula nije daleko od istine svedoči činjenica da će se atraktivna novosađanka pojaviti u sledećem filmskom ostvarenju kao glavna glumica! O kom filmu je reč i šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njena uloga podrazumevati, ostaje još da vidimo...

Film 'Saga o tri nevina muškarca' je novi oblik srpske komedije.

U ovom ostvarenju Zoran (Crnogorac), Aleksandar (Srbin) i Damnjan (Hrvat) su tri neobična druga. Još uvek nevini, ali do ušiju zaljubljeni u svoje devojke. Iako su u vezi duže od godinu dana, devojke još uvek nisu spremne na seksualne odnose, svaka iz svojih razloga.

Izazov: do petka odvesti devojku u krevet. Tri momka pokušavaju sve moguće i nemoguće i prolaze kroz smešne i otkačene situacije, pa će čak u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu!

Starlete se "okomile" na zauzete muškarce!

U filmu glume Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.