Laza i Lenka u Berlinu i Beču

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laza i Lenka u Berlinu i Beču

Romantična filmska ljubavna priča o čuvenom srpskom pesniku Lazi Kostiću i Lenki Dunđerski "Santa Maria della Salute" u režiji Zdravka Šotre biće prikazana u Nemačkoj i Austriji. Premijera u Berlinu zakazana je za 18. januar u Sinepleks Neukollnu , dok će bečka publika film moći da pogleda 27. januara, u najvećoj sali bioskopa UCI Kinowelt Milenijum Siti.

U ime ekipe filma publici će se i u Berlinu i u Beču pokloniti Sloboda - Boba Mićalović, koja u filmu igra Olgu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (stariju sestru Lenke Dunđerski) i njen suprug Vojin Ćetković koji je maestralno dočarao lik čuvenog pesnika Laze Kostića.

Film "Santa Maria della Salute" je uzbudljiva, intrigantna i emotivna ljubavna priča koja je obeležila život i stvaralaštvo jednog od najpoznatijih srpskih pesnika. Pored Ćetkovića, u filmu igraju i Tamara Aleksić kao Lenka Dunđerski, Aleksandar Berček, Nenad Ilić, Svetlana Bojković, Dejan Lutkić, Bogdan Diklić, Nebojša Dugalić, Tihomir Stanić i mnogi drugi. Film je sniman na više od 150 lokacija, između ostalog u Veneciji, Somboru, Vršcu, Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Beogradu, Cetinju, Baru i u Kotoru, a za potrebe filma je napravljeno oko 1.500 kostima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera "Vrati se, Zone" 24. januara u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2017, 15:32

BEOGRAD - Nastavak filma Zona Zamfirova vraća se u bioskope širom Srbije poslije skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, a beogradska premijera zakazana je za 24. januar u Sava Centru...Film "Vrati se Zone" priča o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dvije godine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.