Koža u kojoj živim

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koža u kojoj živim

Novi Almodovar je svakako nešto što se ne propušta, čak i kada on sam luta. Antonio Banderas se vraća reditelju koji ga je proslavio.

Od kada mu je žena nastradala u saobraćajnoj nesreći dr Robert Ledgard, plastični hirurg, opsednut je stvaranjem druge kože kojom je mogao da je spasi. Posle dvanaest godina uspeva da stvori kožu koja je pravi štit protiv svakog napada. Za ovaj eksperiment Robertu je bilo potrebno zamorče i saučesnik. Marilija, žena koja ga gleda odmalena, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << njegov je najverniji sledbenik. A što se tiče zamorčeta... Režija: Pedro Almodóvar Uloge: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes, Jan Cornet, Roberto Álamo, Blanca Suárez, Eduard Fernández

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.