KONAČNO: Trejler novih Pirata! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Trejler novih "Pirata"! (VIDEO)

Džoni Dep se vraća, zlikovci su jeziviji nego ikada - pogledajte!

Foto: YouTube

Džoni Dep se vraća na veliko platno u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku filma "Pirati sa Kariba: Salazarova osveta".

U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice.

Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

Pogledajte ekskluzivni "Super boul" trejler filma koji u bioskope stiže 25. maja u distribuciji "Taramaunta".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.