Glumac menja život iz korena, evo šta će uraditi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac menja život iz korena, evo šta će uraditi

Od kako je u braku sa lepom instruktorkom joge i bivšom novinarkom Milicom Šćepanović, poznati glumac je promenio način života, a odnedavno razmišlja i o preseljenju u mirnije krajeve.

Bračni par Glogovac često putuje i uglavnom su u pitanju mirnije destinacije.

Bitno im je da su u prirodi i na svežem vazduhu, a uvek sa sobom vode i sedmomesečnu ćerku Sunčicu.

- Kad god imaju slobodnog vremena njih dvoje se upute nekud gde mogu da se izoluju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gradske buke i da se odmore od svih dešavanja i pritisaka grada. Čak su razmišljali da bi bilo dobro da se na tako neko mesto i presele. Oboje vole selo i slažu se u tome da je na selu i te kako lepo živeti. Za sada je sve to još u ideji - ispričao je sagovornik lista "Blic".

Da je Glogovac neko ko voli selo, prirodu i zdravo okruženje može se zaključiti i iz njegovih ranijih intervjua kada je pričao o selu Opovo kod Pančeva, gde je živeo neko vreme sa svojim roditeljima, a koje je predstavio kao pravo bogatstvo kad je reč o sistemu vrednosti, ali i plodne zemlje. Sve mu je to, kako je tada pričao, bilo lepo i značajno iskustvo, pa ne bi ni čudilo da se glumac odluči na taj korak i definitivno napusti grad, a čak je i njegova supruga Milica kroz šalu na društvenim mrežama objavila da joj je dosta grada i kako bi da ide na selo.

Nebojša Glogovac je uz suprugu zaista započeo potpuno drugačiji način života.

- Promenio je dosta toga od kad je upoznao Milicu, ali i od kad je dobio ćerku. Pošto Milica vodi zdrav život kad je reč o ishrani, ali i intenzivno i svakodnevno trenira, pozitivno utiče na Glogovca. Promenio je mnoge loše navike koje je imao. I ono što je najbitnije je da se ništa od toga nije desilo pod pritiskom, cela ta priča ga je povukla i sam je to želeo- rekao je izvor blizak glumcu.

Nebojša Glogovac i Milica Šćepanović zajedno su već tri godine, a krajem oktobra prošle godina Milica je u stanu, prirodnim putem, na svet donela njihovu ćerku Sunčicu, a Glogovac je prisustvovao porođaju.

Nije Glogovac jedini glumac koji smatra da je na selu i u prirodi kvalitetnije živeti nego u gradu. Iako se on još nije odlučio na taj korak, ima onih koji su to odavno uradili. Neki imaju vikendice u kojima su preko celog leta, kao što su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, a neki maltene žive tamo. Nikola Kojo sa suprugom i ćerkama većinu vremena provodi u svojoj kući u okolini Kosmaja, a Nenad Jezdić se na selo preselio i poznato je da sada već proizvodi i svoju rakiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.