Filmski preokret na Kanarevom brdu: Devojčica (14) se isekla nožem, pa izmislila napadača u crnom i nož u njena leđa

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski preokret na Kanarevom brdu: Devojčica (14) se isekla nožem, pa izmislila napadača u crnom i nož u njena leđa

Devojčica (14) danas se isekla nožem na Kanarevom brdu, nakon čega je izmislila da ju je nepoznati muškarac u crnoj jakni isekao kuhinjskim nožem u parku ispred osnovne škole.

Sekunde su me delile od njegovog pištolja! Jeziva ispovest komšije Božidara D, samo par sati posle masakra u Bariču (FOTO)



Rekla je da je napadač star između 30 -40 godina, mršav, nosi bradu, obučen u crnu jaknu i da ju je presreo u parku ispred osnovne škole na Kanarevom brdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dok se vraćala iz pekare. Prišao joj, uhvatio je za kosu i počeo da vuče, potom je izvadio kuhinjski nož i ubo je u leđa, rekla je devojčica.

Napad je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj i uzela snimke sa kamera škole, nakon čega je zaključeno da je priča devojčice izmišljena.

Hitna pomoć je prevezla povređenu devojčicu u Dečiju kliniku Tiršova.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPADNUTA DEVOJČICA (14) NA KANAREVOM BRDU: Napadač je odvukao ka šumi i isekao nožem

Izvor: Kurir, 24.Apr.2017

...Prema tvrdnjama oca, napadač je star između 30 -40 godina, mršav, nosi bradu i obučen u crnu jaknu On kaže da je devojčicu presreo u parku ispred osnovne škole na Kanarevom brdu dok se vraćala iz pekare Prišao joj, uhvatio je za kosu i počeo da vuče Deca koja su bila svedoci počela su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.