Dugo očekivani nastavak je tu: Igre gladi: Rugalica

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jul.2014, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo očekivani nastavak je tu: Igre gladi: Rugalica

Prvi deo filma "Igre Gladi: Rugalica", stiže u bioskope 21. novembra ove godine, a ovde je i trejler za njega.

U videu se može videti Dženifer Lorens koja tumači Katnis, kako dolazi u pobunjenički centar, gde se skupila mala vojska koja namerava da se bori protiv predsednika Snoua.

Kada je reč o glumačkoj ekipi, u prvom delu se pojavljuju pokojni Filip Sejmur Hofman, ali i Liam Hemsvort kao i Džulijan Mur.

Premijera filma je zakazana za 21. novembar.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Pogledajte najavu za novi nastavak "Igre gladi"

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jul.2014

Prvi dio filma "Igre Gladi: Rugalica", stiže u bioskope 21. novembra ove godine, a producenti su objavili i video najavu za njega. U videu se može vidjeti Dženifer Lorens koja tumači Katnis, kako dolazi u pobunjenički centar, gdje se skupila mala vojska koja namjerava da se bori protiv predsjednika...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.