Bekam u viteškom oklopu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 29.Apr.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam u viteškom oklopu! (FOTO)

Fudbalera ćemo uskoro videti i kao glumca

Film Gaja Ričija "Kralj Artur" je uzbudio fanove, a posebno one koji vole Dejvida Bekama, pošto će to biti njegovo prvo pojavljivanje u nekom filmu na velikom platnu!

Hakovan Bekam, procureli "blam" mejlovi!

Navodno je Bekamova uloga mala - nezadovoljni vitez po imenu Triger koji nije uspeo da izvuče mač iz kamena, ali dovoljno je što smo u prilici da ga vidimo prvi put u sjajnom viteškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oklopu.

On set for the @kingarthurmovie #KingArthur

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 28, 2017 at 9:17am PDT

Za razliku od ove slike gde izgleda više kao maneken, a ne prekaljeni vitez, Dejvid je nedavno objavio i sliku na kojoj je njegovo lepo lice neprepoznatljivo, tako da očekujemo svašta od 12. maja kada će film biti u bioskopima...

Ovakvog Bekama još niste videli!

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Mar 28, 2017 at 6:59am PDT

Kralja Artura glumi Čarli Hanam, a videćemo i Džuda Loua, Erika Banu i druge.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.