Novi Svet ekskluzivno saznaje: Tigar se razvodi zbog Snežane Dakić!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jun.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Svet ekskluzivno saznaje: Tigar se razvodi zbog Snežane Dakić!

Snežana Dakić već mesec dana uživa u strasnoj vezi sa Dejanom Popovićem Tigrom, oko kog su starlete donedavno vodile pravi rat boreći se za nakolnost, stan i beli BMW. Ali otkako se pojavila Sneki Daki, nijedna od njih nema šanse. Voditeljka i Tigar (inače vlasnik lanca kladionica Lavovi) već pola godine su u kontaktu, a vezu su otpočeli pre malo više od mesec dana.

“Dejan je dugo imao želju da upozna Snežanu, što se i desilo posredstvom zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prijatelja. Počeli su da se dopisuju, a nedugo potom pukla je veza u kojoj je on tada bio. Tigra su mediji povezivali sa Sanjom Papić, Tijanom Stajšić i Anastasijom Buđić, a pričalo se da je Stejsi napala Staniju kada ju je nahvatala da šalje poruke njenom dečku. Sada su sve one prošlost jer je Dejan odlepio za Snežanom! Kaže da mu se najviše sviđa to što je prava dama, što ume da se ponaša u svakoj situaciji, za razliku od bivših, koje su mu pravile probleme i incidente na javnim mestima. Sada se sasvim smirio, ne izlazi bez nje, ne vara je, ali najveći dokaz da je ozbiljan jeste i to što je podneo zahtev za razvod braka“, priča izvor Sveta, i dodaje da se još ne zna odluka njegove još uvek zakonite supruge, koja do sada nije htela da pristane na uslove koje joj je on predložio.

“Njemu taj razvod predstavlja veliki problem zbog papira oko firme, kafića, kladionica. Ne znam baš sve detalje, ali sigurno da se tu nešto vodi i na nju i da žena neće baš pristati da iz braka izađe bez neke imovine“, objašnjava naš dobro upućeni izvor.

Ostatak teksta, kao i rekacije Tigra i Dakićeve, pročitajte u najnovijem broju SVETA koji je u prodaji od srede, 3. juna!
Pogledaj vesti o: Film Beli lavovi,   BMW

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.