Izvor: SEEbiz.eu, 02.Jul.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Želimo da sačuvamo Fiat u Srbiji, ali ugovor je tajna

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić poručio je da vlada želi da sačuva Fiat u Srbiji, ali da i danas ne može da otkrije šta piše u ugovoru s tom kompanijom, jer on sadrži klauzulu o tajnosti.

- U tom ugovoru je više para nego u svim ostalim ugovorima koje smo mi ovde zajedno pominjali, a ja naravno o tome ne mogu da govorim i ponašam se kao dobar domaćin jer mi želimo Fiat da sačuvamo ovde - rekao je Vučić odgovarajući na poslanička pitanja u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Srbije.

On je rekao da Vlada želi da, ukoliko bude krenuo oporavak svetskog tržišta u automobilima, nastavi saradnju sa ovom kompanijom.

- Što se tiče tajnih ugovora za Fiat nemojte mene da pitate, to pitajte svoje partnere iz partija sa kojima ste izlazili na izbore, oni su taj ugovor zacrnili i mi imamo problem sa tim - poručio je on poslaniku Zoranu Živkoviću iz Nove stranke.

- Pomažemo koliko god možemo, ali to nije moja krivica, već onih koji su takav ugovor potpisali, ugovor sadrži klauzulu o tajnosti - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.