Srbija traži izvoz najmanje 10.000 fijatovih auta za Rusiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija traži izvoz najmanje 10.000 fijatovih auta za Rusiju

BEOGRAD- Vlada Srbije se zalaže da na svaki način pomogne kragujevačkom "Fijatu" i obezbijediće najmanje 10.000 vozila za izvoz u Rusiju - rekao je srpski premijer Aleksandar Vučić.

Odgovarajući u Skupštini Srbije na poslanička pitanja opozicije, Vučić je  rekao da se zna ko je većinski vlasnik "Fijata" i ko se pita, a da Vlada samo "gleda kako da pomogne".

"Nijednu lošu reč ne želim da kažem o ` >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Fijatu`. Vlada samo gleda kako da pomogne i obezbediće  najmanje 10.000 vozila za Rusiju, što je dogovoreno sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom", dodao je Vučić.

Prema njegovim riječima, ako se bilo šta bilo kada desi nikakvu odgovornost neće imati Vlada, imaće neki drugi ljudi ili stanje na tržištu.

Većinski vlasnik kragujevačke firme "Fijat automobili" je italijanska kompanija "Fijat".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.